Op woensdag 19 april werd onder grote belangstelling afscheid genomen van John Willem Bernhard. Vanaf 22 juli 2022 was John weduwnaar van Erna Ludwine Bernhard–Punselie.

Actief

Hij is altijd erg actief geweest in de kerk. In Rotterdam Noord was hij vele jaren betrokken bij de jeugd. Toen de kerk Walterbosch (in Apeldoorn) stichtte is hij daar tot aan zijn pensioen werkzaam geweest als huismeester en zorgde vele jaren voor de verspreiding van de lectuur in adventgemeente Apeldoorn. Hij was een begenadigd kunstschilder en velen zullen met kerst een door hem geschilderde kaart hebben ontvangen.
John was een gelovig mens met een sterk plichtsbesef. De laatste tijd ging zijn gezondheid achteruit en op 8 april werd hij in het ziekenhuis opgenomen, waar hij in de nacht van 12 april rustig insliep.

Opstanding

In de kerk waar John zo van hield werd afscheid van hem genomen. Daarna werd hij begeleid naar de natuurbegraafplaats Heidepol waar hij verenigd werd met Erna. Beiden zagen uit naar het moment van de opstanding, nu kunnen ze samen rusten tot dat moment. We treuren om zijn heengaan, maar zijn dankbaar voor wie hij was.

 
Source link

CategoryNews
Write a comment:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2021 Bethanië Church all rights reserved.

Follow us: